Συμμαχία Πολιτών: Φέρνουν αιφνιδιαστικά για ψήφιση το ΓΠΣ Λυκόβρυσης… για ευνόητους λόγους
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Φέρνουν αιφνιδιαστικά για ψήφιση το ΓΠΣ Λυκόβρυσης… για ευνόητους λόγους

Μετά από οκτώ χρόνια η διοίκηση Μαυρίδη φέρνει ξαφνικά τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου για έγκριση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης (ΓΠΣ), αναφέρει η Συμμαχία Πολιτών. «Είναι φανερό ότι… κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να αιφνιδιάσει τους πολίτες, που θα δουν να εφαρμόζονται πολύ άσχημες αποφάσεις για την ποιότητα της ζωής τους και την περιουσία τους και, βεβαίως, τις δημοτικές παρατάξεις, τις οποίες έως και την τελευταία στιγμή είχε αφήσει στο σκοτάδι. Για ευνόητους λόγους…» σημειώνει η δημοτική παράταξη στην ανακοίνωσή της.

Ο τίτλος του συζητούμενου θέματος είναι «Λήψη απόφασης έγκρισης πλαισίου προτάσεων για την επικαιροποίηση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, το οποίο είχε εγκριθεί στις 19-7-2010» «και είναι… μόλις 78 σελίδες για αρχή» σχολιάζει σκωπτικά η παράταξη.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας που συμβαίνουν όλα αυτά στον Δήμο μας και μάλιστα την προεκλογική περίοδο» τονίζει από την πλευρά του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, θυμίζοντας ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6ης Νοεμβρίου ειδική αναφορά στο ΓΠΣ είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Μπαλδεράνος, χωρίς να λάβει καμιά απάντηση, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, την περασμένη Τετάρτη, είχε θέσει το θέμα, ρωτώντας «πότε θα αρχίσει η διαβούλευση;» ο ίδιος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, χωρίς και πάλι να υπάρξει απάντηση. «Για ευνόητους λόγους…», όπως σχολιάζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet