Συμμαχία Πολιτών: Χάος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Χάος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για «χάος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» κάνει λόγο η παράταξη Συμμαχία Πολιτών, η οποία τονίζει ότι «δεν επιτρέπεται η πόλη να πνίγεται στη βρωμιά».

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η ανυπαρξία του δημάρχου και της στενής του ομάδας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πολλές υπηρεσίες του Δήμου έχουν από καιρό βαθμολογηθεί με μηδέν από τους κατοίκους. Και ιδιαιτέρως τους κατοίκους της Πεύκης. Η καθαριότητα είναι η πρώτη υπηρεσία στην οποία επικρατεί χάος. “Είναι και ανίκανοι και αδιάφοροι” μας λένε οι κάτοικοι. Και λίγα λένε μπροστά στην ανυπαρξία του κ. Μαυρίδη και των “συν αυτώ” που αντί να κάνουν κάτι τρέχουν γύρω από το δήμαρχο για να αποκτήσουν την εύνοιά του.

Την περασμένη εβδομάδα 11 κάτοικοι μας έστειλαν αυτήν τη φωτογραφία (σ.σ. κεντρική φωτό) που δημοσιεύουμε, από τη γωνία Καποδιστρίου και Βαρδουλάκη στην Κάτω Πεύκη. Μία φωτογραφία η οποία είναι όχι χίλιες, που έλεγαν οι κινέζοι, αλλά χιλιάδες λέξεις. Την αφιερώνουμε σε αυτούς που διοικούν τον Δήμο. Και τους υποσχόμαστε ότι θα τους κάνουμε πλέον πολλές αφιερώσεις, γιατί δεν επιτρέπεται η πόλη μας να πνίγεται στη βρωμιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet