Συνάντηση Μ. Πατούλη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας
Κοινωνία

Συνάντηση Μ. Πατούλη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας γόνιμων επαφών και ευρύτερων συνεργασιών με θεσμικούς φορείς του Ελληνικού Αθλητισμού η πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συναντήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου με τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Αθανάσιο Βασιλειάδη. Στην εποικοδομητική συνάντηση παρευρέθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος.

Έχοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών σε θέματα αθλητισμού και παιδείας μεταξύ του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του ΕΔΔΥΠΠΥ ολοκληρώθηκε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, με επιτυχία η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας των θεσμικών εκπροσώπων.

«Η διαχρονική προσφορά της ΕΟΕ στα δρώμενα του ελληνικού αθλητισμού σε συνδυασμό με την προαγωγή των αξιών του “ευ αγωνίζεσθαι” στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων έχοντας την υποστήριξη του Ομίλου για την Unesco, αλλά και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου (ΕΔΔΥΠΠΥ) μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση ποιοτικών δράσεων, διευρύνοντας τη σχέση και τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας των πολιτών» τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη. Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Βασιλειάδη για το έργο και την προσφορά του στον χώρο του Αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τον κ. Κατραμάδο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, όπως τόνισε, «στη θέσπιση διαδημοτικών πρωτοβουλιών που φέρουν τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό δίπλα στη νεολαία μας».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Δ. Κατραμάδος, δήλωσε σχετικά: «Στόχος του τομέα Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου (ΕΔΔΥΠΠΥ) και με την υποστήριξη του Ομίλου για την Unesco, είναι να δημιουργήσει αθλητικές δράσεις με σκοπό να προάγει στους νέους μας τις αρετές του αθλητισμού, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα από αυτόν και να αναδείξουμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά των πόλεων μας. Η αδιαμφισβήτητη επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας υπό την καθοδήγηση του κ. Βασιλειάδη μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για μια επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία».

Το επόμενο διάστημα θα διευρυνθούν, σύμφωνα με τον Όμιλο, οι συναντήσεις των φορέων και θα ανακοινωθούν προτεινόμενα προγράμματα συλλογικών πρωτοβουλιών με έμφαση τα Βόρεια Προάστια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet