Συνάντηση του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Συνάντηση του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο αυτοδιοικητικοί συζήτησαν για θέματα Πολιτικής Προστασίας και θέματα που αφορούν το Περιβάλλον της Αττικής και το Πεντελικό όρος.

Ο κ. Μαυρίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό και τις δράσεις της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, καθώς και του ΣΠΑΠ και δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις της πρωτοβουλίες της Επιτροπής και του Συνδέσμου.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σιώμος δήλωσε: «Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για τη θερμότατη φιλοξενία, καθώς και για την πρόθεση στήριξης της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και του ΣΠΑΠ.

»Οι προτάσεις και οι κατευθύνσεις του από την αυτοδιοικητική εμπειρία του, αλλά και την ιδιότητά του ως γενικού γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής είναι πολύτιμες και θα φανούν χρησιμότατες στη λειτουργία της Επιτροπής και του ΣΠΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet