Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με ΟΑΕΔ για το Ηλιακό Χωριό
Κοινωνία

Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με ΟΑΕΔ για το Ηλιακό Χωριό

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης με στελέχη της κεντρικής εξουσίας για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου συναντήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 με τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ κ. Γούλα.

Η συνάντηση αφορούσε θέματα του Ηλιακού Χωριού και την εξεύρεση λύσεων των προβλημάτων των κατοίκων του Οικισμού.

Συζητήθηκαν τα θέματα των παραχωρητηρίων των οικιστών με την οριστική παράδοση τους στους ιδιοκτήτες, το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων καθώς και η επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου.

Ο κ. Γούλας άκουσε προσεκτικά όλα τα θέματα από τον κ. Μαυρίδη και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «διαφαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση στη χρηματοδότηση του Δήμου από τον ΟΑΕΔ, για να διευθετηθούν τα ανωτέρω τεχνικά ζητήματα, σε συνεργασία βέβαια με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τη συνεπίβλεψη τους από τον ΟΑΕΔ για την ανάληψη και διευθέτηση όλων των θεμάτων από τις ίδιες τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου».

Παρόντες στη συζήτηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών – Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρασίνου Δημήτρης Κατραμάδος, ο αντιδήμαρχος Πεύκης και Επικοινωνίας με τον Πολίτη Χρήστος Φωτίδης και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Σκέντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet