Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ στις 24 Νοεμβρίου
Κοινωνία

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ στις 24 Νοεμβρίου

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, στις 17:00, στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης – Πεύκης (Ελευθερίου Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών – αποτελεσμάτων διαγωνισμών για προμήθειες που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το αρ. 46 του ΕΚΠΟΤΑ στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου (ΚΟΙΠΑΠ).
  2. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το αρ. 28 του ΕΚΠΟΤΑ στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου (ΚΟΙΠΑΠ) για το έτος 2016.
  3. Ορισμός μέλους στην Επιτροπή Παραλαβής Υπηρεσιών (άρθρο 67 Π.Δ 28/80) για το έτος 2012.
  4. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου 2ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης».
  5. α) Έγκριση της θεωρημένης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών μελέτης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια σχολικού λεωφορείου μεταφοράς νηπίων για το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Παιδεία Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» προϋπολογισμού 73.800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
    β) Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας.
    γ) Συμπλήρωση της με αριθμ.25/2015 ΑΔΣ ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ με εξειδικευμένο μέλος λόγω της φύσης της προμήθειας σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ.
  6. Αίτηση γονέα για απαλλαγή του Σχολικού Λεωφορείου.
  7. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 165/2015 που αφορά στον ορισμό πενταμελούς Επιτροπής διαχείρισης του Κοινωνικού Φαρμακείου.
  8. Έγκριση συμπληρωματικών δαπανών παγίας προκαταβολής.
  9. Έγκριση πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικης εορτής για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης.
  10. Έγκριση διοργάνωσης γιορτής για τους Εθελοντές – Βράβευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet