Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, περισσότερα από 85 οχήματα και τους προσεχείς μήνες σχεδιάζεται η απομάκρυνση και άλλων.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά: Ο Δήμος συνεχίζει τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους των δύο Δημοτικών Ενοτήτων. Τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάσει του Π.Δ.116/2004.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Από την αρχή της θητείας μας απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και επιπλέον αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα οχήματα. Η καθημερινότητα του δημότη αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για εμάς».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλούνται από τον Δήμο να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6145130 ή αυτοπροσώπως στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify – Smart City Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet