Συνεχίζεται η στήριξη των κοινωνικά αδύναμων
Κοινωνία

Συνεχίζεται η στήριξη των κοινωνικά αδύναμων

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει ότι το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου θα προσφέρει, για άλλη μια φορά, με τη βοήθεια των εθελοντών του, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου τα μέλη του συναντήθηκαν έξω από τα supermarket της περιοχής MyMarket, Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης και συγκέντρωσαν έναν τόνο προϊόντων (αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια, γάλα μακράς διαρκείας και άλλα, φαγώσιμα και μη, είδη). Τα είδη αυτά θα διανεμηθούν στους πολίτες που τα χρειάζονται, με την ευχή όλων για χαρούμενη και ελπιδοφόρα Ανάσταση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες που, χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά τους, μας βοήθησαν να προσφέρουμε μερικές στιγμές χαράς στις άπορες οικογένειες, καθώς επίσης και τα προαναφερθέντα Super Market για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε το Super Market Σκλαβενίτης για τη χορηγία του σε όσπρια.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης μετρά ήδη τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, προσπαθώντας με το έργο του να διευκολύνει τους αναξιοπαθούντες της περιοχής. Μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στην επόμενη δράση του: Ελάτε το Σάββατο 5 Απριλίου στα SuperMarket της Λυκόβρυσης Βασιλόπουλο, Βερόπουλο και Lidl, από τις 11:00 έως τις 15:00. Για να συμμετέχετε εθελοντικά, μπορείτε να ενημερωθείτε στο 210-2829521

Γιατί η αλληλεγγύη είναι υπόθεση όλων μας! Με τις ευχές μας για ένα Καλό Πάσχα!”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet