Συνεχίζονται τα σεμινάρια υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ»
Κοινωνία

Συνεχίζονται τα σεμινάρια υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον συνεχίζονται τα σεμινάρια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς τους υπαλλήλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με θέμα την ορθή ενεργειακή διαχείριση και συμπεριφορά.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε το τρίτο σε σειρά προγραμματισμένο σεμινάριο προς το Διοικητικό προσωπικό του Δήμου το οποίο διήρκεσε τέσσερις ώρες και οι εργαζόμενοι έγιναν κοινωνοί των καλών ενεργειακών πρακτικών στον χώρο εργασίας, στην οικία τους, ακόμη και στον τρόπο οδήγησή τους.

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο δήμαρχος  Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, σε επιστολή του που απέστειλε προς όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους «η εξοικονόμηση ενέργειας και η εν γένει ενεργειακή διαχείριση και συμπεριφορά, είναι μία από τις βασικότερες προτεραιότητες του Δήμου μας, καθώς το καίριο αυτό ζήτημα συνδέεται άμεσα με την προστασία του αστικού περιβάλλοντος, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, τη μείωση του κόστους, τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη».

Τα σεμινάρια των εργαζομένων εντάσσονται στις δράσεις της Πράξης «Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης», την οποία υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων των κτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων του.

Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε., στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet