Σωματείο Εργαζομένων: Κανένα λαϊκό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων: Κανένα λαϊκό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καλεί κάθε πολίτη να συμμετάσχει σε αγώνα έτσι ώστε να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός κατοικίας. Καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο και κάθε λαϊκή οικογένεια να συντονίσει τον αγώνα του μαζί με το Σωματείο ώστε να μην περάσει κανένα σπίτι, κανενός συνανθρώπου μας «στα χέρια τραπεζίτη», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Κανένα λαϊκό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών που δεν μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις του δανείου τους, ψήφισε εκβιασμούς για να πληρώσουν τα λαϊκά νοικοκυριά έγκαιρα τα χρέη τους, χρέη που βασανίζουν για χρόνια όσα εργατικά νοικοκυριά προσπαθούν να σταθούν όρθια και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Η πρώτη κατοικία γίνεται θυσία στον βωμό της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζικών ομίλων, για να νιώθουν σιγουριά ότι θα ανοίξουν, με το αίμα του λαού, νέα πεδία για σίγουρα κέρδη.

Απάτη ολκής είναι η προστασία που υπόσχεται η συγκυβέρνηση στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά.

Απάτη ολκής ήταν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, για εγγύηση ότι η κυβέρνηση της «αριστεράς» δεν θα επέτρεπε καμία πρώτη κατοικία να καταλήξει στους καρχαρίες της αγοράς.

Είπαν τόσα ψέματα που ξέχασαν πως είναι η αλήθεια! Η μόνη χρησιμότητά τους, για τα αφεντικά τους, είναι ότι εξυπηρετούν καλύτερα τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, με το να καλλιεργούν αυταπάτες, για να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα χωρίς αντιδράσεις.

Ο νόμος αυτός να μείνει στα χαρτιά! Κάθε γείτονας, κάθε εργαζόμενος, να μην επιτρέψει να πάρουν το σπίτι του διπλανού του! Με αλληλεγγύη και οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή να μην επιτρέψουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πέσει σε χέρια τραπεζίτη.

Το Σωματείο μας αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, κάθε λαϊκή οικογένεια να συντονίσει τον αγώνα του μαζί του, έτσι ώστε να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός.

Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν και ένας για όλους! 

Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά όλοι μια γροθιά να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι απροστάτευτο απέναντι στους πλειστηριασμούς. Το δικαίωμα στη λαϊκή κατοικία είναι κατάκτηση αδιαπραγμάτευτη για την εργατική τάξη.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet