Σύλλογος «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης: Πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι ο Μιχάλης Βάσσης
Κοινωνία

Σύλλογος «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης: Πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι ο Μιχάλης Βάσσης

Στην κορυφή της Ελλάδος ανέβηκε ο πρωταθλητής Μιχάλης Βάσσης στο σκάκι, ο οποίος ανήκει στον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Αριστοτέλη» Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο σύλλογος αναφέρει για τον Μ. Βάσση ότι «τη μεγαλύτερη επιτυχία στη μικρή ιστορία του, μαζί με εκείνη του 2018 όταν και πάλι αναδείχτηκε πρώτος στην Ελλάδα στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, κατέγραψε ο καταπληκτικός αθλητής μας που κυριάρχησε αυτή τη φορά στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Είναι ένα αστείρευτο ταλέντο που έκανε περήφανο τον Σύλλογό μας που ήταν κοντά του, τον προπονητή του που του πρόσφερε πολλά, τους γονείς του που ήταν συνέχεια δίπλα του και τον Δήμο μας.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, από 18 έως 24 Αυγούστου, πέτυχε 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ με αξιόμαχους αντιπάλους και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τουρκία τον Νοέμβριο του 2022. Όλη η σκακιστική μας οικογένεια μαζί με τους γονείς του, τον προπονητή του, το Δ.Σ. του Συλλόγου και με όλους όσους του συμπαραστέκονται ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στους διεθνείς αγώνες του, όπου θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους Ευρωπαίους σκακιστές της κατηγορίας του και είναι ικανός να τα καταφέρει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet