Σύλλογος Γυναικών: Συγκέντρωση ρουχισμού & δωροεπιταγές
Κοινωνία

Σύλλογος Γυναικών: Συγκέντρωση ρουχισμού & δωροεπιταγές

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστούν ολόψυχα όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν, παρά την αφόρητη ζέστη, την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στα πολυιατρεία Λυκόβρυσης και Πεύκης, προκειμένου να παραδώσουν τσάντες με είδη που θα καλύψουν ανάγκες της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η συγκίνησή μας υπήρξε μεγάλη τόσο για τη συμμετοχή τόσων πολλών συνδημοτών και την ποσότητα που συγκεντρώθηκε, όσο και για τη συμμετοχή καταστήματος με παιδικά ρούχα στην Πεύκη, το οποίο προσέφερε στη συσκευασία τους καινούργια ρούχα και παπούτσια. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες εκ μέρους των συνανθρώπων μας που θα ωφεληθούν από τη χειρονομία σας αυτή, σας ενημερώνουμε ότι τέτοιου είδους δράσεις θα συνεχιστούν από το φθινόπωρο και μετά.

Ακόμη επειδή η Δημοτική Ιματιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης θα παραμείνει κλειστή τους καλοκαιρινούς μήνες, η διανομή των ρούχων που έχουν συγκεντρωθεί θα πραγματοποιηθεί τις πιο κάτω ημέρες και ώρες:

  • Δευτέρα 30/06/2014 από 09:00 έως 13:00
  • Τρίτη 01/07/2014 από 09:00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους για την προσφορά σας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 πραγματοποίησε παράδοση δωροεπιταγών συνολικής αξίας 1.000 ευρώ σε άτομα που καλύπτουν τα κριτήρια που αναφέρονται στο καταστατικό του. Συγκεκριμένα μοιράστηκαν δωροεπιταγές των 50 ευρώ για αγορά τροφίμων από το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet