Σύλλογος Κατοίκων Ηλιακού Χωριού: Να συνεχιστούν τα έργα για τους αγωγούς ακαθάρτων
Κοινωνία

Σύλλογος Κατοίκων Ηλιακού Χωριού: Να συνεχιστούν τα έργα για τους αγωγούς ακαθάρτων


Το έργο με τους αγωγούς ακαθάρτων στο Ηλιακό Χωριό Πεύκης που έχει προχωρήσει ως ένα βαθμό εδώ και μέρες έχει σταματήσει όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Κατοίκων Ηλιακού Χωριού τη διοίκηση της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ), την ΕΥΔΑΠ και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως σημειώνει, έχουν φύγει τα τεχνικά συνεργεία και απομακρύνθηκαν τα μηχανήματα, ενώ σε σχέση με την έκταση των προς εκτέλεση έργων όλα είναι σε ημιτελή κατάσταση και με πολλά κενά. Σε κάποιες γειτονιές του οικισμού, δε, δεν έχει γίνει καμιά απολύτως από τις απαραίτητες εργασίες, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, για να προσθέσει:

«Τα έργα και εκεί που εξελίχθηκαν έχουν παρουσιάσει προβλήματα. Έχουμε ήδη αναφέρει τα ζητήματα με τις επιφανειακές κακοτεχνίες (κυβόλιθους).

Κεντρικό για μας θέμα ήταν και παραμένει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο και να γίνει σωστό. Περιμένουμε τη συμπληρωματική απόφαση του ΟΑΕΔ που θα καλύψει τις δαπάνες για όλες τις απαραίτητες διακλαδώσεις – συνδέσεις, με τα κτήρια και τις κατοικίες στον οικισμό μας.

Σημειώνουμε ιδιαίτερα την ανάγκη για προσοχή στα προς εκτέλεση έργα στις προβληματικές γειτονιές: Θαλή – Προμηθέως – Ευκλείδου – Ηρακλείτου και Δημοκρίτου.

Προσοχή θέλουν και τα έργα των διακλαδώσεων – συνδέσεων στα πιο προβληματικά σημεία του οικισμού (αναφέρουμε τις συνδέσεις με τις ισόγειες κατοικίες στα πιο χαμηλά σημεία των συγκροτημάτων των πολυκατοικιών). Δηλαδή των οδών: Δάσους, Δήμητρος, Ηλίου, Πυθαγόρα, Προμηθέως, Θησέως, Αριστοτέλους κ.λπ.

Ελπίζουμε στη θετική παρέμβαση και απόφαση του διοικητικού συμβούλιου του οργανισμού για να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν σωστά, όλα τα αναγκαία έργα που διεκδικούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet