Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»: Μεγάλες επιτυχίες στους νεανικούς αγώνες σκάκι Αττικής
Κοινωνία

Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»: Μεγάλες επιτυχίες στους νεανικούς αγώνες σκάκι Αττικής

Μεγάλη επιτυχία για τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλη» στους νεανικούς αγώνες Αττικής, καθώς ο σκακιστής Μιχάλης Βάσσης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 12 ετών με 6 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 αγώνες, κάνοντας περήφανο τον σύλλογο αφού συναγωνίστηκε τους καλύτερους σκακιστές στην κατηγορία αυτή. Μάλιστα, προκρίθηκε με αξιώσεις στους τελικούς Ελλάδας που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο.

Για την ίδια διοργάνωση στην κατηγορία κάτω των 10 ετών οι σκακιστές του συλλόγου Ιωνάς Ανδρέου και Δημήτρης Καραλιόπουλος στην πρώτη τους συμμετοχή κατέκτησαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 28 επίλεκτους αθλητές. Επίσης, στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ο σκακιστής Αναστάσης Βάσσης κατετάγη 11ος ανάμεσα σε 41 διακεκριμένους αθλητές.

Στους διασυλλογικούς σκακιστικούς αγώνες του Μαΐου 2022, η ομάδα στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, με σκακιστές τους Σταύρο Δαμασκηνό, Λευτέρη Ψηλοπαναγιώτη, Ιωνά Ανδρέου και Παναγιώτη Κανελλόπουλο κατέκτησε το κύπελλο της 3ης θέσης σε ισοβαθμία, αν και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ανάμεσα στους καλύτερους σκακιστές της κατηγορίας.

«Πολύ σημαντικές οι επιτυχίες μας, που πιστεύουμε πως θα συνεχιστούν, αν λάβουμε υπόψη πως οι ομάδες μας αγωνίζονται “φιλοξενούμενες” σε σχολείο χωρίς τη δυνατότητα προπονήσεων και ανάληψης διοργανώσεων πέρα από τα μαθήματα εκμάθησης 1,5 ώρας την εβδομάδα, κάθε Σάββατο», αναφέρει ο σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet