Σύμβαση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων υπέγραψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σύμβαση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων υπέγραψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Σύμβαση με ανάδοχο εταιρεία για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων υπέγραψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Η σύμβαση έχει χρονική έκταση δύο ετών, αφορά και στις δύο δημοτικές ενότητες και εντάσσεται στην πολιτική εξωραϊσμού των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, ενώ έχει περιβαλλοντικό πρόσημο, καθώς τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση, βάσει του Π.Δ.116/2004.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποσύρει περισσότερα από 100 οχήματα από τους δρόμους της πόλης μας. Με τη νέα σύμβαση που υπογράψαμε θα συνεχίσουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και επιπλέον αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας φροντίζουν με τα απαραίτητα μέσα να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την ανακύκλωση».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το γραφείο δημότη στους τηλεφωνικούς αριθμούς 15323 και 210 6145130, στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify – Smart City Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet