Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με τη νέα διοίκηση των ΚΤΥΠ Α.Ε.
Κοινωνία

Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με τη νέα διοίκηση των ΚΤΥΠ Α.Ε.

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ Α.Ε.) είχε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε., Νικόλαο Παπαδάκη στον οποίο κι ανέπτυξε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε θέματα κτηριακών αναγκών του Δήμου. Επίσης, στη συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της κατασκευής δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στα όρια του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε επίσης ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η δημοπράτηση του έργου κατασκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης και των 1ου και 2ου Νηπιαγωγείων Λυκόβρυσης. Το έργο αναμένεται να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα χρηματοδότησης και να δημοπρατηθεί άμεσα. Ο κ. Τ. Μαυρίδης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως «ιδιαίτερα σημαντική και ευχάριστη για τα σχολικά συγκροτήματα και τις κτηριακές υποδομές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης».

Όπως αναφέρεται στη σχετικήα ανακοίνωση, το κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα θετικό, ενώ και οι δυο συμφώνησαν για επόμενη μελλοντική τους συνάντηση με σκοπό τη λεπτομερή ενημέρωση των επόμενων ενεργειών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet