Τα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παραμένουν στο πλευρό των μελών τους
Κοινωνία

Τα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παραμένουν στο πλευρό των μελών τους

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μπορεί να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, όπως συνέβη με τα ΚΑΠΗ όλης της χώρας, από τις 9 Μαρτίου, αλλά δεν έχουν πάψει να προσφέρουν υπηρεσίες προς τα μέλη τους και προς τους πολίτες τρίτης ηλικίας της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Η συνταγογράφηση φαρμάκων συνεχίζεται τηλεφωνικώς από την ιατρό Αμαλία Καλογεράκου και στη συνέχεια οι συνταγές αποστέλλονται στα φαρμακεία που έχουν δηλώσει οι ενδιαφερόμενοι. Στα μοναχικά άτομα, μάλιστα, τα φάρμακα παραδίδονται στην οικία τους.

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου εξυπηρετήθηκαν 29 χρήστες-μέλη των ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 2 Απριλίου 47 μέλη, την Τρίτη 7 και την Τρίτη 14 Απριλίου εξυπηρετήθηκαν 48 και 63 άτομα αντιστοίχως, όχι μόνο μέλη των ΚΑΠΗ, αλλά γενικότερα πολίτες τρίτης ηλικίας.

Παράλληλα, συνεχίζεται καθημερινά η τηλεφωνική επικοινωνία από τους εργαζομένους του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, στο οποίο υπάγονται τα ΚΑΠΗ, προς τα μέλη τους, προκειμένου να ικανοποιούνται όσες επιθυμίες τους είναι εφικτές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας προσέφεραν εξαιρετικό έργο τα τελευταία χρόνια. Παρά την αναστολή της λειτουργίας τους τις τελευταίες ημέρες, συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, με τη συνταγογράφηση και την παράδοση φαρμάκων σε κάποιες περιπτώσεις. Συνεχίζουν να βρίσκονται σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη τους, χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων. Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό του ΚΟΙΠΑΠ που, σε αυτή δύσκολη περίοδο για όλους, κατορθώνουν να βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet