“Τα σχολεία στο έλεος του Θεού”
Κοινωνία

“Τα σχολεία στο έλεος του Θεού”

Για εγκατάλειψη των σχολείων, αλλά και των περισσότερων υποδομών του Δήμου, κατηγορεί τη δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Φωκιανού η παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Λυκόβρυσης-Πεύκης, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗΣ
Ο δήμαρχος έχει αφήσει τα σχολεία μας στο έλεος του Θεού

Η εγκατάλειψη των σχολείων αλλά και γενικότερα των περισσότερων υποδομών του Δήμου μας, από την απερχόμενη δημοτική αρχή, είναι κοινό …μυστικό. Στη συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων με την Ένωση Γονέων, πριν από λίγες ημέρες, ακούστηκαν πολλά που δεν τιμούν ούτε τον δήμαρχο, ούτε τη Σχολική Επιτροπή. Ένα χαρακτηριστικό μόνο γεγονός: Ο Σύλλογος του Β΄ Λυκείου Πεύκης είχε προμηθευτεί, με πολλές θυσίες των μελών του, κάποιους ανεμιστήρες για τις αίθουσες του σχολείου. Αυτά πριν δυο χρόνια. Τότε πήρε και την υπόσχεση από τους αιρετούς ότι ο ηλεκτρολόγος του Δήμου θα τους τοποθετούσε άμεσα. Οι άνθρωποι ακόμα περιμένουν να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση…

Το πιο σοβαρό όμως γεγονός των τελευταίων ημερών είναι αυτό που συνέβη στο Β΄ Δημοτικό Πεύκης. Την ημέρα που το σχολείο διοργάνωνε το πασχαλιάτικο μπαζάρ έπεσε ολόκληρο κομμάτι από την εξωτερική οροφή στο προαύλιο του σχολείου. Ευτυχώς που συνέβη το μεσημέρι όταν τα παιδιά είχαν αποχωρήσει. Οι γονείς που ήταν παρόντες ακόμα σταυροκοπιούνται., γιατί δεν θέλουν να σκέπτονται τι θα συνέβαινε αν τα κομμάτια αυτά έπεφταν λίγο ενωρίτερα ή λίγο αργότερα.

Κι όμως ο κ. Φωκιανός και η ομάδα του είχαν παραλάβει το 2010, από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τα σχολεία της Πεύκης σε άριστη κατάσταση και ανακαινισμένα όλα. Αλλά τα άφησαν στο έλεος του Θεού. Κρίμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet