Τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τη ΜΟΔ και τον πρόεδρο Γ. Παπαδημητρίου ετοιμάζει ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τη ΜΟΔ και τον πρόεδρο Γ. Παπαδημητρίου ετοιμάζει ο Π. Ιωάννου

Μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, υπεύθυνος για θέματα Επιχειρηματικότητας, κ. Παναγιώτης Ιωάννου, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Επενδυτικών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του κ. Ιωάννου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πρόσφατα στα γραφεία της ΜΟΔ και συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα στην διοργάνωση τηλεδιάσκεψης, η οποία θα έχει στόχο την καλύτερη ενημέρωση για την αποτελεσματική διαχείριση και εφαρμογή των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Το γραφείο Τύπου επισημαίνει ότι στην τηλεδιάσκεψη θα μετέχουν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, αλλά και επιχειρηματίες και και επιχειρηματικά στελέχη που ειδικεύονται στην ανάπτυξη προγραμμάτων, που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δήμοι.

«Πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής τηλεδιάσκεψης που διοργανώνει ο δραστήριος αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet