Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2022, σε δυο λιτές εκδηλώσεις, λόγω του πλήθους των ατόμων, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid 19, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Π. Ιωάννου.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα σύντομα να επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές μας. Την ίδια στιγμή επισήμανε «ότι και το 2022 η παράταξη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, ασκώντας καλόπιστη κριτική στη διοίκηση και προτείνοντας λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. Καταλήγοντας ευχήθηκε του χρόνου να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να γιορτάσουν όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, ο κ. Ιωάννου και τα μέλη της παράταξης που έδωσαν το «παρών», 14 άτομα που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης και 19 άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης, συζήτησαν, όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet