Τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Π. Ιωάννου συνάντησε ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας
Κοινωνία

Τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Π. Ιωάννου συνάντησε ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας

Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου, με τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης  Παναγιώτη Ιωάννου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 08/12 στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι δύο Δήμοι όσο και ευρύτερα ο πρώτος βαθμός της Αυτοδιοίκησης κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ εξετάστηκαν τρόποι και ιδέες με τις οποίες θα μπορούσε να ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα στις δύο περιοχές.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα στην πόλη μας τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Ιωάννου. Με τον κ. Ιωάννου είχαμε μία γόνιμη και ενδιαφέρουσα συζήτηση, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και ενεργό πολίτη. Ανταλλάξαμε απόψεις που άπτονται της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρουσιάζοντας παράλληλα από την πλευρά μας τους τρόπους με τους οποίους ως δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας προσπαθούμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας στην τρέχουσα δύσκολη και απαιτητική συγκυρία. Κι αυτό είτε μέσω της κοινωνικής μας πολιτικής, είτε μέσω των δράσεών μας στα σχολεία, είτε μέσω των προληπτικών μέτρων έναντι της πανδημίας κ.λπ.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet