Τους οδικούς κινδύνους βίωσαν μαθητές Λυκόβρυσης & Πεύκης
Κοινωνία

Τους οδικούς κινδύνους βίωσαν μαθητές Λυκόβρυσης & Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 βιωματική εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια και τους κινδύνους στους δρόμους στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος.

Παρόντες στην εκπαιδευτική δράση, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων (ΣΒΑΠ), ήταν ο δήμαρχος της πόλης Τάσος Μαυρίδης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Περιβάλλοντος Δημήτρης Κατραμάδος.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων εκπαιδευτών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», μαθητές γυμνασίου και λυκείου του Δήμου είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την επικινδυνότητα του να οδηγεί κανείς υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς επίσης να βιώσουν το αίσθημα του κινδύνου και της σημαντικότητας της ζώνης κατά τη διάρκεια ανατροπής (προσομοιωτής ανατροπής) και πρόσκρουσης (προσομοιωτής πρόσκρουσης).

Τη δράση παρακολούθησε επίσης ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων (ΣΒΑΠ) και τέως δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet