Το έργο του Ρενέ Μαγκρίτ αναλύθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Το έργο του Ρενέ Μαγκρίτ αναλύθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε και η 4η συνάντηση για τον Ρενέ Μαγκρίτ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης με τίτλο «Οι κρυμμένες σκέψεις. Το διπλό μυστικό, 1927. Γνωριμία με τον σουρεαλιστή ζωγράφο που προκαλεί σκέψεις».

Αναφορικά με τη δράση, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: «Μάθαμε για τη ζωή του, αναλύσαμε τους πίνακες του και τι σχέση εχουν τα όνειρα μας εκτός απο τα σχετικά στατιστικά στοιχεία. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με το δικό τους τρόπο το κρυμμένο μυστικό της γυναίκας. Όμορφη παρέα μας το Τμήμα Ε1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πευκης με τη δασκάλα τους κ. Αναγνωστακη».

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε: «Ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις συναντήσεις του μήνα Απριλίου που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη. Για μια ακόμη φορά επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην εθελόντρια Ελένη Μανδαμαδιώτου για την πολύτιμη βοήθειά της στην υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και σε όλες τις εθελόντριες που συμμετέχουν στις πολύτιμες εκπαιδευτικές δράσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet