Το ζεύγος Πατούλη στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Το ζεύγος Πατούλη στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση

Στην πρώτη μεγάλη εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση, μαζί με τον σύζυγό της, δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκοβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέσα στο Αναστάσιμο εορταστικό κλίμα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε η θεία λειτουργία στην Τοπική Κοινότητα Λυκόβρυσης, με αφορμή την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Πλήθος πιστών συμπολιτών μας κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της εικόνας, παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου. Κατά τη διάρκεια της δοξολογίας, της περιφορά της εικόνας και της κάρας του Αγίου Παρθενίου συνόδευε η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αμαρουσίου, μετά από τη θετική ανταπόκριση του δημάρχου κ. Πατούλη στο κάλεσμα των πατέρων της ενορίας.

»Η κα Πατούλη αντάλλαξε θερμές ευχές με εκατοντάδες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Μητροπολίτη και τους εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet