Το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στέλνει τις πασχαλινές ευχές του
Κοινωνία

Το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στέλνει τις πασχαλινές ευχές του

«Καλή Ανάσταση« και «Καλό Πάσχα» εύχονται η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, οι εργαζόμενοι, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Νομικού Προσώπου, μέσω μηνύματος, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Με κατάνυξη στην καρδιά, ενότητα και ομαδικότητα, ας ζήσουμε τις Άγιες Μέρες των Παθών του Κυρίου τη Μεγάλη Εβδομάδα και το αναστάσιμο φως ας γεμίσει τις καρδιές μας, αναδεικνύοντας την αγάπη, τον εθελοντισμό, τα αισθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που έχουμε μέσα μας, στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το αναστάσιμο φως ας κρατήσει τη ψυχή μας ζεστή όλο τον χρόνο έως την επόμενη Λαμπρή, που θα γεμίσει και πάλι με φωτεινές αχτίνες τις καρδιές μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν, με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους, το ευγενές πνεύμα και αίσθημα συμπαράστασης στις δύο δημοτικές μας κοινότητες, τη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας το αναστάσιμο φως να ζεστάνει τις «κρύες» καρδιές ώστε να νιώσουν ότι η αγάπη και η μεγαλοσύνη κερδίζει και όχι η μικροπολιτική εξυπηρέτησης ίδιων πολιτικών συμφερόντων.

Είμαστε και θα είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, από τους μικρούς λιλιπούτειους έως τους περήφανους «γονείς μας» της τρίτης ηλικίας, όπως ήμασταν πάντα κοντά και ακόμη περισσότερο σήμερα, μετά τη δοκιμασία ζωής που βιώσαμε και βιώνουμε, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, λόγω προβλημάτων υγείας και πένθους.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Το φως της Αναστάσεως να λάμπει πάντα με υγεία,

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet