Το ΠΕΑΠ εξασφαλίζει εκπαιδευτικές παροχές για μέλη του & εργαζόμενους στον Δήμο
Κοινωνία

Το ΠΕΑΠ εξασφαλίζει εκπαιδευτικές παροχές για μέλη του & εργαζόμενους στον Δήμο

Εκπαιδευτικές παροχές από ιδιώτες – φροντιστήρια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εξασφάλισε το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου για νέα παιδιά, μέλη του ΠΕΑΠ καθώς και για εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ΠΕΑΠ υλοποιώντας ένα πλουραλιστικό έργο που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την προαγωγή του Πολιτισμού, την προώθηση κάθε μορφής καλλιτεχνικής και δημιουργικής έμπνευσης, την ανάδειξη των κλίσεων και των ταλέντων αλλά και την ποιοτική ψυχαγωγία, την άθληση και τον σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για την εξασφάλιση ισχυρών πλεονεκτημάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως καθ΄ όλη τη διάρκεια των δρωμένων που πραγματοποιούμε ως Νομικό Πρόσωπο είμαστε σε τακτική επικοινωνία με ιδιωτικούς φορείς και επαγγελματίες του Δήμου μας για την επίτευξη κοινών συνεργασιών στη βάση της ανταποδοτικότητας».

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται οι ακόλουθες εκπαιδευτικές παροχές:

Η σχολή ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Πεύκης προσφέρει σε όλα τα παιδιά μέλη των τμημάτων του ΠΕΑΠ έκπτωση 10% στις ήδη υπάρχουσες τιμές όλων των επιπέδων για τις γλώσσες που διδάσκονται (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά). Επίσης, γνωρίζοντας και κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αλλά και στις οικογένειές τους 20% έκπτωση σε όλα τα επίπεδα για όλες τις γλώσσες που διδάσκονται (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά). Επίσης με αφορμή τη συμμετοχή της σχολής στο 38ο Φεστιβάλ Παιδιού προσφέρθηκε μια υποτροφία για τη σχολική χρονιά 2015-2016 σε ένα παιδί μέλος του ΠΕΑΠ στη γλώσσα που επιθυμεί. Η κλήρωση έγινε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ στις 22 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Πεύκης, Λ. Ειρήνης 29Β, στον αριθμό τηλεφώνου: 210 6144402.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών EMPHASIS στο πλαίσιο του Προγράμματος Αρωγής & Κοινωνικής Ευθύνης της σχολής παρέχει προς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΕΑΠ και τις οικογένειές τους τα εξής:

Α) Παιδιά 6-13 ετών: Δωρεάν όλα τα βιβλία. Ισχύει για τμήματα Αγγλικής γλώσσας διάρκειας εννέα μηνών που πραγματοποιούνται στη σχολή, σύμφωνα με το Αγγλόφωνο International Baccalaureate (Primary IB).

Β) Προγράμματα πτυχίων Αγγλικής Γλώσσας (Β2, C1, C2): Έκπτωση 15%.

Γ) Προγράμματα Ενηλίκων Αγγλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Ισπανικά (Επίπεδα Α1 έως Β1), Πρωινά τμήματα: 65 ευρώ/μήνα, Βραδινά τμήματα: 75 ευρώ/μήνα.

Το φροντιστήριο EMPHASIS ακολουθεί τους εξής όρους χορηγιών: Τα παραπάνω δεν λειτουργούν αθροιστικά με τυχόν άλλες προσφορές/παροχές της σχολής προς τους σπουδαστές της. Τα παραπάνω δεν ισχύουν για ατομικά προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σχολή στα γραφεία της στη οδό Δημοκρατίας 3, στην Πεύκη ή να επικοινωνήσουν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8020358, στο e-mail: [email protected], στον ιστότοπο www.emphasis.net.gr.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαριστεί θερμά τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς και επαγγελματίες του Δήμου που «έθεσαν σε πρώτη προτεραιότητα –εν μέσω οικονομικής κρίσης- τις παροχές προς τα μέλη του ΠΕΑΠ, τις οικογένειές τους αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους προς τη νεολαία και αναγνωρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο καθώς και την ειλικρινή προσπάθεια του ΠΕΑΠ που αγκαλιάζει τη συλλογικότητα, τη δημιουργικότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη».

Παράλληλα, η κα Πατούλη καλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία που θέλει να συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων αλλά και των προγραμμάτων του ΠΕΑΠ να προσφέρει ανταποδοτικά στα μέλη μας παροχές στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους εξειδίκευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet