Το πρόγραμμα The Green City στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης κάθε Δευτέρα και Πέμπτη
Κοινωνία

Το πρόγραμμα The Green City στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ενημερώνει τους δημότες του για το πρόγραμμα The Green City, που έρχεται και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4 εκατομμύρια πολίτες, στους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Μέσω του The Green City, 60 Κινητά Πράσινα Σημεία πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια σε καθημερινή βάση, σταθμεύουν και λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.

Στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με τρεις στάσεις σε κάθε δρομολόγιο. Τα σημεία επίσκεψης του ΚΠΣ είναι τα ακόλουθα:

ΔΕΥΤΈΡΑ

  • 9:30 – 12:00: Δημαρχείο Πεύκης (Ρήγα Φεραίου & Αγίου Παντελεήμονος).
  • 12:30 – 14:25 Πλατεία Δημοκρατίας (Πίνδου & Δημοκρατίας).
  • 14:45 – 15:40 Πλατεία Κύπρου (Κύπρου & Παύλου Μελά).

ΠΕΜΠΤΗ

  • 9:30 – 12:00: Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας & Γρ. Λαμπράκη.
  • 12:30 – 14:25 Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 72 (Τράπεζα Πειραιώς).
  • 14:45 – 15:40 Δημαρχείο Λυκοβρύσεως (Λυκοβρύσεως & Αγίας Βαρβάρας).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δηλώνει σχετικώς:

«Στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης προσπαθούμε να κάνουμε την ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό έχουμε αυξήσει τα ρεύματα ανακύκλωσης που λειτουργούν στον Δήμο μας, αξιοποιώντας κάθε συνεργασία. Με την Περιφέρεια συνεργαζόμαστε για τους εσωτερικούς κάδους που έχουμε τοποθετήσει στα δημοτικά κτήρια και στη συλλογή βιοαποβλήτων, για την οποία μας έχει παραδώσει ένα ειδικό απορριμματοφόρο και τους καφέ κάδους.

»Στηρίζουμε και το Πρόγραμμα The Green City που έχει και το στοιχείο της επιβράβευσης για τον πολίτη. Η προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος είναι διαρκής και συλλογική».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet