Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της άναψε η Πεύκη – Ακολουθεί η Λυκόβρυση στις 4/12
Κοινωνία

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της άναψε η Πεύκη – Ακολουθεί η Λυκόβρυση στις 4/12

Στο καθιερωμένο άναμμα του χριστουγεννιάτικού δένδρου στην πλατεία Σοφούλη της Πεύκης, που αποτελεί και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του ΠΕΑΠ βρέθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Λυκόβυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Μαζί με την πρόεδρο Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου άναψαν τα λαμπιόνια του δένδρου, ενώ το δημοφιλές συγκρότημα ΟΝΙΡΑΜΑ και ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης σκόρπισαν μουσικές και κέφι για όλους τους συμμετέχοντες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του Βορείου Τομέα Δημήτρης Καιρίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος μεγάλων και μικρών, ενώ στα παιδιά μοιράστηκαν σοκολατάκια και άλλες λιχουδιές.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, είναι η σειρά της Λυκόβρυσης να ανάψει το δένδρο της στην πλατεία Ηρώων με ένα live party το οποίο στήνουν η Ευριδίκη και ο Μύρωνας Στρατής, αλλά και ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, ταχυδακτυλουργοί ηθοποιοί, face painters, bubble show κ.α.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Σοφούλη, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την Κυριακή 4/12 με την αντίστοιχη εκδήλωση στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο Δημοτικό μας Θέατρο. Είχαμε τη χαρά να δώσουμε τη δυνατότητα μιας χαρούμενης γιορτής σε μικρούς και μεγάλους με τους καταπληκτικούς ΟΝΙΡΑΜΑ με παιχνίδια, δραστηριότητες, ηθοποιούς ταχυδακτυλουργούς ζωντανή μουσική, βεγγαλικά και δώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ., τους εργαζομένους και τους εθελοντές του ΠΕΑΠ που εργάστηκαν για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που αγκάλιασε ο κόσμος, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet