Το 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix ανέδειξε το φίλαθλο πνεύμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη
Αθλητισμός

Το 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix ανέδειξε το φίλαθλο πνεύμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Με πολύ κέφι και αποθεώνοντας το ανθρωπιστικό και αθλητικό πνεύμα, μικροί και μεγάλοι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ανταποκρίθηκαν, στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στο κάλεσμα του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη και του προέδρου του ΠΕΑΠ, Γιώργου Καρύμπα, για να συμμετάσχουν στο φετινό 4ο ATTIKA Run&Fun grand prix, σε συνδιοργάνωση του Δήμου, του ΠΕΑΠ και του FEEL GOOD Sports Club σε αγώνες των 1.000m, 5km, 10 km. Στον αγώνα συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:

«Οι δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης και οι κάτοικοι του Δήμου μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι στηρίζουν το φίλαθλο πνεύμα και ότι διαθέτουν αναπτυγμένα αντανακλαστικά αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης σε όσους το έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

»Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου τρέξαμε για καλό σκοπό, καθώς στόχος της διοργάνωσης, που ξεκίνησε από τον Δήμο μας και θα συνεχιστεί σε άλλους Δήμους της Αττικής, είναι η ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών των Δήμων και συγκεκριμένα των Κοινωνικών Παντοπωλείων και των Κοινωνικών Φαρμακείων. Για τη σημαντική συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ανθρωπισμού, του πολιτισμού και του αθλητισμού, μέσα από μία πραγματικά εξαιρετική διαδρομή που περιελάμβανε και δασικές εκτάσεις του Δήμου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες, αθλητές και δημότες, μικρούς και μεγάλους, αλλά και να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Δήμου που βοήθησαν στο μέγιστο στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 4ου ATTIKA Run&Fun grand prix.

»Όλοι μαζί στην Πόλη της Ζωής μας, τη Λυκόβρυση – Πεύκη που χαιρόμαστε να ζούμε σε αυτή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ επεσήμανε: «Η ανταπόκριση και το φίλαθλο πνεύμα του Δήμου μας ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Από την πλευρά μας, ως ΠΕΑΠ θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, σε μία σειρά πρωτοβουλιών, δράσεων και διοργανώσεων με μοναδικό στόχο την ενότητα, τη συμμετοχικότητα, την εξέλιξη του Δήμου σε μία μεγάλη οικογένεια που θα βαδίζει μόνο μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet