Το citify και στην έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας δημότη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκη
Κοινωνία

Το citify και στην έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας δημότη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκη

Στη παρουσίαση της ψηφιακής στρατηγικής της Περιφέρειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδη την Παρασκευή 14/2, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση που μας έκανε ο κ. Γιώργος Πατούλης σχετικά νέα στρατηγική της Περιφέρειας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της. Είναι επίσης εξαιρετικά ελπιδοφόρο το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπέγραψαν υπουργείο και Περιφέρεια.

»Εμείς ως Δήμος, από την προηγούμενη θητεία, ξεκινήσαμε τη δημιουργία ενός ψηφιακού Δήμου, με την ψηφιοποίηση του αρχείου μας, την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων με το σύστημα της Πολεμικής Αεροπορίας «ΊΡΙΔΑ» και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ενημέρωση, αλλά και για την καταγραφή των προβλημάτων από τους πολίτες, μέσω της εφαρμογής citify.

»Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Νέες Τεχνολογίες στην Καθημερινότητα του Πολίτη” και προχωράμε  στην επέκταση λειτουργίας της εφαρμογής citify και στην έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας δημότη, ώστε να είναι δυνατή η λήψη εγγράφων και πιστοποιητικών από́ τον Δήμο ηλεκτρονικά.

»Οφείλουμε τα επόμενα χρόνια, Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση των δύο βαθμών, να προχωρήσουμε ώστε να οικοδομήσουμε μια αποτελεσματική και φιλική προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις δημόσια διοίκηση και Αυτοδιοίκηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet