Τρία άτομα, το ένα ανήλικο, ρήμαζαν καταστήματα και σπίτια στην Αττική – Είχαν «χτυπήσει» και σε Μαρούσι, Πεύκη και Ηράκλειο
Κοινωνία

Τρία άτομα, το ένα ανήλικο, ρήμαζαν καταστήματα και σπίτια στην Αττική – Είχαν «χτυπήσει» και σε Μαρούσι, Πεύκη και Ηράκλειο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξακριβώθηκε η δράση ατόμων που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από καταστήματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα, ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η δράση τους χρονολογείται από την αρχή του 2022 έως και τον Μάιο του ίδιου έτους.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι, κυρίως με τη χρήση μεταλλικού φρεατίου, έθραυαν τζαμαρίες καταστημάτων, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 13 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και 2 απόπειρες κλοπών από οικίες στις περιοχές του Αμαρουσίου, της Πεύκης, της Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, του Ηρακλείου και του Αλίμου, ενώ ερευνάται και η εμπλοκή άλλων ατόμων.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet