Τραγικές ελλείψεις στην αποκατάσταση των δασών Λυκόβρυσης και Πεύκης διαπιστώνει η παράταξη Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Τραγικές ελλείψεις στην αποκατάσταση των δασών Λυκόβρυσης και Πεύκης διαπιστώνει η παράταξη Δήμος Μπροστά+

Για «τραγική αμέλεια» της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση της εικόνας και της λειτουργικότητας των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+.

«Οι πνεύμονες πρασίνου της πόλης συνιστούν αναμφίβολα χώρο ψυχαγωγίας και άθλησης για τους δημότες. Για ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή φαίνεται ανεπαρκής στη διαχείριση των καίριων προβλημάτων που προκύπτουν» σημειώνει η παράταξη και προσθέτει:

«Αναλυτικότερα, εκτός από τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης, με την αποκατάσταση των προβλημάτων να είναι αργή και ανεπαρκής σε όλα τα επίπεδα, προκύπτει τεράστιο ζήτημα σχετικά με την αποκατάσταση των δασών. Ως και σήμερα, τα σπασμένα δένδρα και η εικόνα εγκατάλειψης στα δάση του Δήμου μας παραμένει, στερώντας από τους δημότες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, τη δυνατότητα προσωπικής άθλησης και περιπάτου σε αυτά.

»Αξιοσημείωτο είναι ότι η δημοτική αρχή έχει αποκλείσει τις εισόδους των δασών με απαγορευτικές κορδέλες, ως όφειλε, για προειδοποίηση. Το ζήτημα που παραμένει είναι γιατί τόσες εβδομάδες μετά η δημοτική αρχή δεν έχει μεριμνήσει για την αποκατάσταση των δασών, αλλά χρονοτριβεί, στερώντας τα ουσιαστικά από τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet