Τραπεζικό ίδρυμα στηρίζει τους μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Τραπεζικό ίδρυμα στηρίζει τους μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Και η Eurobank ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του δήμαρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, για την παροχή tablets σε μαθητές, οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα Eurobank προέβη σε δωρεά ποσού 2.400,00 ευρώ προς τον Δήμο για την αγορά tablets που θα δοθούν σε μαθητές οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλεεκπαίδευση.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι το ποσό θα δοθεί από τον Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές που θα αναλάβουν την αγορά και τη διανομή των tablets σε επιλεγμένους μαθητές.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ τη Eurobank που ανταποκρίθηκε στην επιστολή που απέστειλα προς φορείς του ιδιωτικού τομέα και με τη δράση αυτή ενισχύει το δίκτυο κοινωνικών των υπηρεσιών μας για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

»Τα χρήματα θα δοθούν στις Σχολικές μας Επιτροπές, προκειμένου αγοραστούν tablets και να διατεθούν σε μαθητές, που πραγματικά τα χρειάζονται.

»Είμαι πολύ χαρούμενος, που άλλη μια ιδιωτική επιχείρηση συνδράμει στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που προκαλεί η πανδημία. Ελπίζουμε αυτές οι δωρεές να βρουν και άλλους μιμητές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet