Τριήμερο καλοκαιρινής γιορτής δημοτικών παιδικών σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Τριήμερο καλοκαιρινής γιορτής δημοτικών παιδικών σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της καλοκαιρινής γιορτής των δημοτικών παιδικών σταθμών (1 και 2ος Πεύκης και Παιδικός Σταθμός Λυκόβρυσης από 1 έως και 3 Ιουνίου 2018), επί σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να ξεσηκώνουν το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο και επάξια να καταχειροκροτούνται από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Τα αγαπημένα μας παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών δούλεψαν πολύ, με πολύ αγάπη και τρυφερότητα και ετοίμασαν μουσικοθεατρικά δρώμενα που μας κάνουν υπερήφανους. Στο πλευρό τους, σταθερά και με πολύ αγάπη και αποθέματα ψυχής, η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, αλλά και όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

»Στη λήξη της χρονιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς των παιδιών των δημοτικών σταθμών μας για την άψογη συνεργασία τους και έτσι θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά: Μία οικογένεια, όλοι μαζί με έναν και μόνο κοινό στόχο: την αγάπη και τη φροντίδα για τα παιδιά του Δήμου μας, με στόχο την ομαλή, δημιουργική, γεμάτη γνώση και παιχνίδι ανάπτυξή τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον σύλλογο γονέων για την αρμονική συνεργασία μας, αλλά και στον αγαπημένο χοροδιδάσκαλο, Γιώργο Φραγκάκη, για την πολύτιμη και καθοριστική του συμβολή στη μύηση των μικρών μας φίλων στην παράδοση.

»Τέλος. θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη, για τις καθοριστικές και καταλυτικές του παρεμβάσεις, αλλά και να τον ευχαριστήσω για την αγάπη και την ευαισθησία που δείχνει για τα παιδιά και αυτό φαίνεται από την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα».

Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, δήλωσε: «Αυτό το τρίμερο ήταν υπέροχο! Κι αυτό εξαιτίας των παραστάσεων των δημοτικών μας παιδικών σταθμών. Οι υπέροχοι μικροί ηθοποιοί μας έκαναν μια υπέροχη αναδρομή στον χρόνο και στα παιδικά μας χρόνια. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη για τους παιδικούς μας σταθμούς. Ένα μεγάλο μπράβο στις δασκάλες μας, στο χοροδιδάσκαλο Γ. Φραγκάκη, στο βοηθητικό προσωπικό, στον οδηγό μας και φυσικά στη διευθύντρια των παιδικών σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου!

»Ανάξιο αναφοράς πια η γραφική φιγούρα δημοτικής συμβούλου, που έκλεψε τις “εντυπώσεις” με την πεντάλεπτη, για φωτογράφιση, παρουσία της, στη λήξη της γιορτής του 1ου Παιδικού σταθμού Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet