Τρόφιμα στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως πρόσφερε ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Τρόφιμα στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως πρόσφερε ο Π. Ιωάννου

Ο Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης που βρίσκονται σε ανάγκη, όπως αναφέρει.

Με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή τον πρώην πρόεδρο της Γ’ Λαϊκής Θανάση Ξυνταράκη, το Σωματείο Γ’ Λαϊκής Αθηνών Επαγγελματιών και τον Σύλλογο Παραγωγών Γ’ λαϊκής Αθηνών, προσφέρθηκαν τρόφιμα στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως.

Η Νέα Δημιουργία τονίζει ότι ο Παναγιώτης Ιωάννου, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του στους πολίτες του Δήμου και την προσπάθειά του να στηρίξει τα κοινωνικά παντοπωλεία των ενοριών του Δήμου.

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε σχετικά:

«Ακόμα και κατά την περίοδο του θέρους δεν σταματάμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε φιλανθρωπικό έργο των ενοριών του Δήμου μας για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε του συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομικά θέση. Καλούμε για άλλη μία φορά τους πολίτες σε συστράτευση και οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα οργανώσει κοινωνικές δομές ικανές να ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας, αλλά και συνεργασίες που θα αποφορτίσουν τις κοινωνικές ανισότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet