Τσικνοπέμπτη με εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου & συλλόγους για τη Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Τσικνοπέμπτη με εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου & συλλόγους για τη Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου, φίλους και μέλη Συλλόγων της πόλης στις γειτονιές του Ψαλιδίου και των Εργατικών Κατοικιών γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Το μεσημέρι στο δημαρχείο της πόλης, η κ. Πατούλη μοιράστηκε το εορταστικό κλίμα με τους εργαζομένους του Δήμου στη γιορτή που είχαν διοργανώσει, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Απόκριες και τη Σαρακοστή, όπως και απόψεις επί των πολιτικών τεκταινομένων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Το βράδυ η κ. Πατούλη παραβρέθηκε στο γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών όπως και στη μουσικοχορευτική βραδιά του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου όπου με τα μέλη και τους φίλους των Συλλόγων μοιράστηκαν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Με αφορμή τον εορτασμό του εθίμου της Τσικνοπέμπτης, η κ. Πατούλη δήλωσε:

«Μέσα από εκδηλώσεις και έθιμα που προσφέρουν ευκαιρίες για γιορτή ενισχύουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τους κοινωνικούς μας δεσμούς και μέσα από τη συμμετοχή μας συμβάλλουμε στη διατήρηση ζωντανής της παράδοσης, των ηθών και εθίμων του τόπου μας καθώς και στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet