Τ. Μαυρίδης: Δεν είναι ώρα για μικροπολιτικές αντιπολιτευτικές κορώνες εν μέσω κορωνοϊού
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Δεν είναι ώρα για μικροπολιτικές αντιπολιτευτικές κορώνες εν μέσω κορωνοϊού

Μήνυμα για την κρισιμότητα των στιγμών, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και απαντώντας εμμέσως σε όσες φωνές κριτικής ακούγονται για την ετοιμότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, απευθύνει ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος αναφέρει:

Θα ήθελα, με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, η οποία είναι παρά πολύ σοβαρή, να ενημερώσω ότι ο Δήμος μας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με ένα αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχει υπηρεσίες κάτω από δύσκολες συνθήκες για να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας.

Λάβαμε έγκαιρα μέτρα για την προστασία των κατοίκων και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές των αρμοδίων υπουργείων και των ειδικών επιστημόνων από την Πολιτική Προστασία.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα συνεχίζουμε και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα από την επιδημία του κορωνοϊού.

Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για όλους. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, το επιβάλουν οι καταστάσεις. Δεν είναι ώρα για μικροπολιτικές αντιπολιτευτικές κορώνες που, δυστυχώς, όχι μόνο δεν είναι στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, αλλά αντίθετα διαχέουν παραπληροφόρηση και πανικό.

Κάνω έκκληση προς όλους να τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, να ακούμε τους ειδικούς επιστήμονες και τις οδηγίες που μας δίνουν. Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Αποφεύγουμε τον συνωστισμό και τις συναθροίσεις.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet