Τ. Μαυρίδης: Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν τελείωσε ακόμη – Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν τελείωσε ακόμη – Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα

Με αφορμή την άρση μέρους των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αναφέρεται στην… επόμενη μέρα στον Δήμο του.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μαυρίδης τονίζει:

Είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής και, με τη σύμπραξη όλων, τα έχουμε καταφέρει. Σταδιακά αίρονται μέτρα που είχαν ορθά ληφθεί για την προστασία και την υγεία όλων των συμπολιτών μας. Η επόμενη φάση μάς θέλει όλους πάλι συμμάχους σε μια ακόμα κρίσιμη περίοδο, που από τη συμπεριφορά όλων μας πάλι θα εξαρτηθούν και θα αξιολογηθούν πολλά.

Χρειάζεται υπομονή και περίσκεψη, να ακούμε τους ειδικούς επιστήμονες, το υγειονομικό προσωπικό, τα συναρμόδια υπουργεία. Αναμφισβήτητα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, μέσα σε μια άγνωστη πανδημία ενός πρωτόγνωρου για τα ιατρικά δεδομένα ιού, σταθήκαμε όλοι ως Έλληνες ενωμένοι σαν μια γροθιά, μια αγκαλιά και, με πίστη και με ενότητα, τα καταφέραμε. Επιδείξαμε σεβασμό, κατανόηση, αλληλεγγύη!

Η μάχη δεν τελείωσε ακόμα, αφού δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο που θα μας προστατέψει. Συνεχίζουμε να τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες και τις συμβουλές των επιστημόνων και της κυβέρνησης, τα μέτρα ασφάλειας και πολύ προσεκτικά τηρούμε τους κανόνες υγιεινής σε κάθε μας κίνηση.

Οι μετακινήσεις μας ας είναι οι απαραιτήτως αναγκαίες. Έτσι θα συνεχίσουμε να έχουμε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα, για να κερδίσουμε πάλι όλοι μαζί! Αξίζουν σε όλους θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet