Τ. Μαυρίδης: Κάνουμε πιο πολλά απ’ όσα υποσχεθήκαμε
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Κάνουμε πιο πολλά απ’ όσα υποσχεθήκαμε

«Κάνουμε περισσότερα από όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά στους συνδημότες μας, παρά την κρίση της πανδημίας και την ενεργειακή-οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας», δήλωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Όπως τόνισε ο κ. Μαυρίδης, «ο Δήμος άντεξε και ανταποκρίθηκε παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορωνοϊού, προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορούσε στους πιο ευάλωτους δημότες».

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο του, είτε με ίδιους πόρους, είτε μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, του Πράσινου Ταμείου, αλλά και των προγραμμάτων «Φιλόδημος» και «Αντώνης Τρίτσης».

«Αν δεν υπάρξει θεσμική αλλαγή στην διαδικασία των προσλήψεων στους Δήμους, δυστυχώς δεν θα μπορούμε να καλύψουμε τα κενά σε προσωπικό, που παραμένουν μεγάλα. Ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες θα πρέπει οι Δήμοι να έχουν τη δυνατότητα προσλήψεων με κριτήρια ΑΣΕΠ ασφαλώς», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Τάσος Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet