Τ. Μαυρίδης: Με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής δημοτικού και νηπιαγωγείου στο Ηλιακό Χωριό
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής δημοτικού και νηπιαγωγείου στο Ηλιακό Χωριό

Για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στο Ηλιακό Χωριό ενημερώνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μαυρίδης αναφέρει σχετικά:

«Επανέναρξη με ταχύτατους ρυθμούς των εργασιών κατασκευής του νέου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στο ηλιακό χωριό ( μετά την καθυστέρηση ετών λόγω έκπτωσης και υπαιτιότητας του προηγούμενου αναδόχου κατασκευής του έργου). Έτσι με τον νέο ανάδοχο του έργου – η ανάδοχος εταιρεία η οποία και ανέλαβε την ολοκλήρωση του.

Επισκεφθήκαμε σήμερα (9/11) μαζί με τους διευθυντές Έργων της Κτ.Υπ, η οποία χρηματοδοτεί το έργο μέσω ΕΣΠΑ και ενημερωθήκαμε για την πορεία των εργασιών του συγκεκριμένου έργου, παρουσία και της αρμόδιας υπηρεσίας μας, τους Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Dήμου μας.

Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και αυτά που είναι ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, θα συνεχίσουν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό, το δικό μας αμέριστο και συνεχές ενδιαφέρον και παρακολούθηση, να παραδίδονται στη τοπική μας κοινωνία , έργα ουσίας, έργα πνοής για τα επόμενα χρόνια, σημαντικά μικρά αλλά κυρίως μεγάλα έργα για τους συμπολίτες μας, για τους μαθητές και την εκπαιδευτική μας κοινότητας. Για έναν Δήμο που αγαπάμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά έμπρακτα με έργα και όχι με εύκολα λόγια και τυμπανοκρουσίες λαϊκίστικων πολιτικίσκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet