Τ. Μαυρίδης: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτεμβρίου 2018 αποφάσισε ομόφωνα τη στήριξη των 15 εργαζομένων του Δήμου στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες, ενόψει της κύριας αγωγής.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

  1. Οι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του Δήμου.
  2. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
  3. Συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι δημόσιας υγείας που επιβάλλουν την κατεπείγουσα αδιάλειπτη μόνιμη και σταθερή κάλυψη θέσεων στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες Καθαριότητας.
  4. Οι ανάγκες της μισθοδοσίας στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες Καθαριότητας καλύπτονται από τα ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου μας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε σταθερά και έμπρακτα τους εργαζόμενους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Γι΄ αυτό πήραμε αυτή την ομόφωνη απόφαση ως Δημοτικό Συμβούλιο εν όψει την κύριας αγωγής τους, η οποία είναι η τέταρτη κατά σειρά απόφαση που παίρνουμε σχετικά με αυτή την ομάδα εργαζομένων. Πιστεύουμε, ότι ειδικά στην Καθαριότητα υπάρχει ανάγκη για τη σταθερή κάλυψη θέσεων, προκειμένου να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα, αλλά το ίδιο ισχύει και για το Πράσινο και γενικότερα για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet