Φωταγωγήθηκαν χριστουγεννιάτικο δένδρο & καράβι σε Πεύκη & Λυκόβρυση
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκαν χριστουγεννιάτικο δένδρο & καράβι σε Πεύκη & Λυκόβρυση

Πανέτοιμες να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα και να καλωσορίσουν τον νέο χρόνο που βρίσκεται προ των πυλών είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πεύκη και αντίστοιχα του χριστουγεννιάτικου καραβιού στη Λυκόβρυση.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στον κήπο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη, να καλωσορίζουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στη φωταγωγημένη με λαμπιόνια πόλη της Λυκόβρυσης – Πεύκης και συνεχίστηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου με το άναμμα του πατροπαράδοτου καραβιού στη Λυκόβρυση από τον δήμαρχο.

Μετά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου, η γιορτή συνεχίστηκε με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη Brillante Classic Orchestra και τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας της Κατερίνας Βαφειάδου. Το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης τραγούδησε υπό τη διδασκαλία της Ντέπυ Σακκελαρίου. Συμμετείχε σε μία εξαιρετική παρουσίαση το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων – ενώ guest star ήταν ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Για τους μικρούς φίλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Νομικού του Προσώπου ΠΕΑΠ μία δεύτερη γιορτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών με την ευγενική προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση Πεύκης”.

Στη Δημοτική Κοινότητα της Λυκόβρυσης οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου υποδέχτηκαν με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη, το εορταστικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα με το άναμμα του καραβιού, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και γλυκιές λιχουδιές των ημερών υπό τους ήχους της νεοσύστατης μπάντας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Χρόνια πολλά, πολλές ευχές για ανθρώπινη ζεστασιά και αγάπη απευθύνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ενόψει των Άγιων Ημερών και σημειώνει: «Ας γεμίσουμε την καρδιά μας με αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που συναντάμε και ας προτρέψουμε όλοι μας ο ένας προς τον άλλον στην απλόχερη προσφορά των δώρων της αγάπης στον συνάνθρωπο. Φέτος τις γιορτές ας κάνουμε την προσφορά πράξη στην καθημερινότητά μας».

Τέλος, ο Δήμος και το ΠΕΑΠ ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τους: Βίκος Α.Ε., K22, ΟΧΟΝΟΣ Snack ΑΒΕΕ, Σκλαβενίτης, NANOU Donuts House, Βενέτης, Zafiris Catering, Βαζάκας, Κέντρο Κήπου Ζαχάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet