Τ. Μαυρίδης: Εμπράκτως κοντά στην κοινωνία
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Εμπράκτως κοντά στην κοινωνία

Χρηματικό ποσό που επρόκειτο να δαπανηθεί σε εκτύπωση προεκλογικών εντύπων του συνδυασμού Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, διατέθηκε από τον νέο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής του συνδυασμού, Τάσο Μαυρίδη, στον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, προκειμένου να δοθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ο συνδυασμός «Η Πόλη της Ζωής μας», με σεβασμό στις ανάγκες της εποχής μας και το περιβάλλον, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να ενημερώσει τους πολίτες για το πρόγραμμά μας για τον Δήμο Λυκόβρυση-Πεύκη και να τυπώσει μόνο λίγα αντίτυπα για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο. Το πόσο που θα δαπανούσαμε για να τυπώσουμε χιλιάδες αντίτυπα, επιλέξαμε να διατεθεί στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών.

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και μέλη του συνδυασμού «Η Πόλη της Ζωής μας», παρέδωσαν επιταγή στον σημερινό δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό για να διατεθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet