Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια «στήνει» και φέτος η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 προκειμένου, όπως τονίζει η παράταξη, να ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παραστούν στα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικων σπιτιών, η παράταξη σημειώνει τα εξής:

Έχουμε πια γράψει τη χριστουγεννιάτικη ιστορία μας! Προτιμούμε να ανταλλάξουμε τις εορταστικές μας ευχές με τους συμπολίτες μας  ζωντανά, πηγαία και αυθόρμητα, στήνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας στην πόλη μας, στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη στα πιο κεντρικά της σημεία.

Έτσι και φέτος από 21 Δεκεμβρίου στη Λυκόβρυση στην κεντρική πλατεία της και από 22 Δεκεμβρίου στην Πεύκη στην πλατεία Σοφούλη τα σπιτάκια μας στολισμένα θα υποδέχονται τους συμπολίτες μας, για ανταλλαγή ευχών για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κερνώντας τους ένα γλυκό ή ένα τσίπουρο για τους μεγάλους και παιδικά γλυκίσματα για τους μικρούς μας φίλους, ανταλλάσσοντας ζωντανά τις ευχές και τις φιλοφρονήσεις μας. Η χριστουγεννιάτικη μουσική θα ακούγεται διαρκώς για όλους, χαρίζοντας στιγμές ευφροσύνης και χαράς.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, από 21 Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου οι συνεργάτες  της δημοτικής κίνησης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχουν ετοιμάσει τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους μεγάλους διάφορες ευχάριστες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις που θα ομορφύνουν τις γιορτινές μέρες και θα μας ταξιδέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων που τόσο πολύ όλοι μας το έχουμε ανάγκη.

Σας καλούμε λοιπόν όλους στα εγκαίνια λειτουργίας των χριστουγεννιάτικων σπιτιών μας που θα γίνουν στις 21 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ. για τη Λυκόβρυση και στις 22 Δεκεμβρίου για την Πεύκη την ίδια ώρα στους χώρους λειτουργίας των σπιτιών μας.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να ανταλλάξουμε τις ευχές μας!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet