Χριστουγεννιάτικο bazaar από “Αναγέννηση” & “Άγιο Ιωσήφ”
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο bazaar από “Αναγέννηση” & “Άγιο Ιωσήφ”

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», σε συνεργασία με τη διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ», 0ργανώνουν το Σάββατο 29/11/14, από τις 10:00 έως τις 19:00 & την Κυριακή 30/11/14, από 10:00 έως 17:00, Χριστουγεννιάτικο bazaar στις εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής στην Πεύκη (Θεσσαλονίκης 2).

Αφίσα bazaar "Αναγέννηση"Τα έσοδα του Βazaar θα διατεθούν για την ανέγερση Πρότυπου Κέντρου Ημερήσιας Εκπαίδευσης και Φροντίδας Αυτιστικών Aτόμων. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, “το σπίτι της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» θα προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρότυπες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες θεραπείας, εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης σε παιδιά με αυτισμό, ηλικίας από δέκα ετών και άνω, για τα οποία δεν υπάρχει δυστυχώς καμιά κρατική πρόνοια μέχρι σήμερα.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή την τόσο σημαντική για μας και τα παιδιά μας εκδήλωση.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Χαβιάρα – Κοκκινάκη
Τηλ.Επικοινωνίας 210 83 22 477″

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet