Χυμοί & νερό για τους εξεταζόμενους στις Πανελλαδικές από τον Τ. Μαυρίδη
Κοινωνία

Χυμοί & νερό για τους εξεταζόμενους στις Πανελλαδικές από τον Τ. Μαυρίδη

Πρώτη επίσημη την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με τα ΕΠΑΛ (Επαγγελματικά Λυκεία), ενώ η πρεμιέρα για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Γενικών Λυκείων είναι την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου τα δύο εξεταστικά κέντρα στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση και παρέδωσε εμφιαλωμένα νερά και χυμούς για τους μαθητές.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης συνομίλησε με τους διευθυντές των δύο Λυκείων, Ιωάννα Κουραμπέα και Γιάννη Μαρμαγκιόλη, τους οποίους ευχαρίστησε και, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, στους οποίους συμβολικά απηύθυνε στο πρόσωπό τους ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Δήμου που «στέκονται σταθερά δίπλα στους μαθητές σε κάθε τους προσπάθεια, συμπαραστάτες και αρωγοί». Θερμές είναι και οι ευχές του δημάρχου σε όλους τους μαθητές που διαγωνίζονται και στις οικογένειές τους. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος καλεί τους μαθητές «να έχουν πίστη στην προσπάθειά τους, να σκέφτονται δημιουργικά και ποτέ να μην σταματούν την προσπάθεια», ενώ εύχεται σε όλους τους μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «υγεία, δημιουργικότητα, καλή πρόοδο στη ζωή τους προσωπικά, κοινωνικά και επαγγελματικά και οι κόποι τους, αλλά και οι προσπάθειές τους να ευοδωθούν σε όποια επιλογή και εάν πραγματοποιήσουν».

Μάλιστα σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πάντα δίπλα σε όλο τον Δήμο και στις ανάγκες του, ενώ συμβολικά προσφέρουμε εμφιαλωμένα νερά και χυμούς για όλα τα παιδιά που μετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις μαζί με τις καλύτερες ευχές μας για “Καλή επιτυχία”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet