«Χωματερή» δίπλα στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου καταγγέλλει η Συμμαχία Πολιτών
Κοινωνία

«Χωματερή» δίπλα στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου καταγγέλλει η Συμμαχία Πολιτών

Τη μετατροπή χώρου δίπλα από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου σε «χωματερή» καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Αυτές τις άγιες ημέρες θέλαμε να περιοριστούμε σε ευχές αγάπης και ελπίδας. Θέλαμε στη Συμμαχία Πολιτών να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Δυστυχώς όμως είμαστε θεσμικά υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με τα ατέλειωτα «στραβά κι ανάποδα» του Δήμου μας.

Από χτες το πρωί και ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών έχουν λάβει ουκ ολίγα μηνύματα. Μηνύματα διαμαρτυριών και αγανάκτησης γιατί στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας… δημιουργήθηκε ακριβώς έξω από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, ολόκληρη «χωματερή». Κι έτσι η περιοχή θα κάνει Πάσχα σε μια ατμόσφαιρα βρώμικη και αρρωστημένη. Τα «γιατί» και τα «πώς» θα πρέπει να μας τα εξηγήσει ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης. Αν βρει χρόνο να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης. 

Όπως μας ενημέρωσαν πάντως κάτοικοι της Λυκόβρυσης, στην επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησαν μέλη της παράταξης, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχει ενημερωθεί και το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, το οποίο αναμένουμε να προβεί άμεσα σε όλες τις ενέργειες. Ελπίζουμε να παρέμβει πριν είναι αργά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet