“Όταν τα χέρια μας τραγουδούν και τα πόδια μας χορεύουν”
Κοινωνία

“Όταν τα χέρια μας τραγουδούν και τα πόδια μας χορεύουν”

“Όταν τα χέρια μας τραγουδούν και τα πόδια μας χορεύουν”. Αυτός ήταν ο θεματικός τίτλος της υπέροχης γιορτής που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2015 το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων στην Πεύκη και τελικά ήταν απόλυτα σωστός. Όταν υπάρχει αγάπη, μεράκι και θέληση για τη ζωή και τα μεγαλύτερα εμπόδια φαντάζουν ευκαιρίες για όμορφες δημιουργίες.

Στο γεμάτο προαύλιο του σχολείου, οι μαθητές, οι γονείς τους και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό χάρισαν στους παρευρισκομένους όμορφες στιγμές, με πολύ ενδιαφέροντα μουσικά και κινητικά δρώμενα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος -ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το πάθος των παιδιών- τραγούδησε και χόρεψε μαζί τους.

Αφού χαιρέτησε όλους τους μαθητές και τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης, ο δήμαρχος τους συνεχάρη γιατί αποτελούν, όπως είπε, παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, τονίζοντας ότι “Παλεύετε για τη ζωή και δείχνετε, με τόση αγάπη σε όλους μας, ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, ότι υπάρχει παντού μια ελπίδα, ένα φως αισιοδοξίας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλω να μεταφέρω από αυτόν εδώ τον χώρο του σχολείου σας σε όλους τους δημότες”.

Η διευθύντρια του σχολείου Μαριάννα Χατζοπούλου, ιδιαίτερα συγκινημένη από τα λόγια του δημάρχου, μίλησε με θέρμη για τη συνεχή παρουσία του σε κάθε εκδήλωση του σχολείου και τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για αυτό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών, Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Παπανικολάου καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet