1η Συνάντηση Εθελοντών
Κοινωνία

1η Συνάντηση Εθελοντών

Με πρωτοβουλία της αρμόδιας εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Άννας Ασπραδάκή, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η πρώτη συνάντηση εθελοντών.

Η κ. Άννα Ασπραδάκη ενημέρωσε για τις προτεραιότητες και την επιθυμία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και της νέας δημοτικής αρχής να ενισχυθεί ο θεσμός του εθελοντισμού.

Οι εθελοντές κατέθεσαν την εμπειρία τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την καλύτερη οργάνωση, αλλά και για την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών του Δήμου, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος, ο οποίος κάλεσε τους εθελοντές να ενισχύσουν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα καθιερωθούν για τα σχολεία και το πράσινο και ενημέρωσε για την εθελοντική δράση «Όλοι μαζί για τον μαθητή», ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Παπανικολάου, ο οποίος ενημέρωσε για την πολιτική προστασία και για την ανάγκη συμμετοχής εθελοντών, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, η οποία ενημέρωσε για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet