«Το σπίτι του φοιτητή» στήριξε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

«Το σπίτι του φοιτητή» στήριξε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης παρευρέθη το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2016 στην κεντρική αποθήκη της Περιφέρειας Αττικής (Λ. Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή), όπου συμμετείχε μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργο Καραμέρο και άλλους δημάρχους στην προσπάθεια ενίσχυσης νέων φοιτητών και συνανθρώπων μας στο πρόγραμμα «Το σπίτι του φοιτητή από την επαρχία».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη και του ραδιοφώνου του Alpha 98,9, όπου ο κ. Μαυρίδης έδωσε το «παρών» στην προσπάθεια για να την ενίσχυση νέων ανθρώπων και φοιτητών από τη επαρχία που μας έχουν ανάγκη, όπως δήλωσε.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης ο κ. Μαυρίδης έκανε προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε σήμερα εδώ με αγαπητούς συναδέλφους και φίλους, με σκοπό να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας, σε νέους, σε φοιτητές που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους και ανοίγουν τα φτερά τους για μια νέα ζωή. Θέλουμε να τους αποδείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους και συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθειά τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Καραμέρο και την Περιφέρεια Αττικής για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβε, αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 που με τη βοήθεια του μπορούμε και επικοινωνούμε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet